Pesäpallokauden päätöstilaisuus 2.10.

Pesäpalloväki kokoontui perjantai-iltana päättämään poikkeuksellista kesäkautta. Pesäpallojaoston puheenjohtaja Marika Kuosmanen kertoi päätöspuheessaan, ettei syksyllä sisäharjoituskauden aloituksessa vielä tiedetty mitä tuleva kevät toisi tullessaan. Harjoittelukausi jäi tauolle kevättalvella eikä vielä kesän kynnyksellä ollut varmuutta, pelataanko ja jos pelataan niin millä tavalla sarjat toteutuvat. Valitettavaa oli, että kaikki kesän ajalle suunnitellut leirit jäivät toteutumatta. Sarjapelit pääsivät käyntiin ja niitä melko tiuhalla tahdilla olikin. Kesän aikana C-pojat ottivat aluesarjassa hopeaa ja D-pojat jäivät niukasti neljänneksi pelattujen pelimäärien vuoksi. Sen sijaan miesten maakuntasarjan joukkue napsutteli voittoja sarjassa siihen tahtiin, että nousu Suomisarjaan oli totta.

Marika Kuosmanen halusi myös kiittää hyvästä yhteistyöstä Haapajärven Pesä-Kiiloja joiden kanssa yhteistyötä tehtiin tänäkin kesänä useamman joukkueen kesken. Kiitokset saivat myös pelaajien vanhemmat, jotka mahdollistavat lapsilleen pelaamisen. Talkoolaisiakaan ei unohdettu, sillä talkootyö oli merkittävässä roolissa kesällä pesäpallokentän reunaan nousseen kuuluttamorakennuksen aikaansaannoksessa. Rakennuksen rahoitus toteutui Keskipiste-Leaderilta saadulta avustukselta, Kärsämäen Katajan omarahoituksella sekä talkootyöllä.

Päätöstilaisuuden yllätysvieraaksi saatiin tuore pesäpallon SM-kultamitalisti Antti Kiiskinen. Antti kertoi kuluneesta kaudesta kuinka koronaepidemian tulo ja sen aiheuttamat muutokset niin työ- kuin harjoitteluelämään olivat vaikuttaneet. Sisukkaasti Antti oli kuitenkin päättänyt ettei periksi anneta. Myös polte pesäpalloon oli syy, että harjoittelu jatkui entistä tehokkaampana. Anttia myös muistettiin Katajan treenipaidalla ja lippiksellä, jos Antti joskus vaikka pelaisi Katajan miehissä.

Tilaisuudessa jaettiin mitalit G- ja F-joukkueiden pelaajille, C-pojille Pohjoisen aluesarjan hopeamitalit ja ruusut kaikille pelaajille. Joka joukkueesta palkittiin myös parhaat pelaajat; G- ja F-joukkueista kehittyjä ja onnistuja sekä E-, D- ja C-pojista sekä miesten maakuntasarjasta ulko- ja sisäpelaajat. Vuoden 2020 lyöjäkuninkaan tittelin sai Rami Kyllönen. Antti Kiiskinen totesikin, että nyt myös lyöjäkuninkaan tittelissä on ensimmäinen isä-poika pari, kun Ramin isä Matti Kyllänen on myös aikanaan ko. tittelin saanut. Puheenjohtajan nuijan merkittävästä pesisteosta sai kenttämestari Ismo Hyvölä, jonka kanssa yhteistyön todettiin toimivan erittäin hyvin. Ismon hymy ei hyydy vaikka pesisväki olisi jonkun pelin unohtanut ilmoittaa ja hänet hätyytetään paikalle kenttää laittamaan kuntoon. Vuoden tuomariksi valittiin Pekka Tikanmäki, joka on ollut Katajan pesäpallopelien tuomaroinneissa suuri tuki ja turva.

Pesisväki pitää nyt ansaittua taukoa peleistä ja harjoittelusta, mutta syysloman jälkeen uusi harjoittelukausi lähtee jälleen käyntiin. Harjoitteluajoista laitetaan joukkueiden ryhmiin viestiä. Tervetulleeksi toivotetaan myös kaikki uudet, lajista kiinnostuneet harrastajat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *